Rishikimi i BiShares – një partner i besueshëm i CRODO

Sot do të analizojmë një partner të tillë CRODO si BiShares. Ky është një projekt nga i njëjti ekip si GAUR MONEY, por ka një koncept të ndryshëm.

Çfarë është BiShares?

BiShares ofron një mënyrë të decentralizuar për të shtuar token të larmishëm në shportë me qëllimin e vetëm për të ofruar mënyrën më të sigurt për diversifikimin e kriptove, ndërkohë që i nënshtroheni çdo klase rreziku që ju zgjidhni.

BiShares ofron një gamë produktesh që i përshtaten çdo fillestari, të ndërmjetëm ose profesionist. Më vonë, DAO e saj integron protokollet e nevojshme të decentralizuara për të siguruar që komuniteti të ketë kontroll të plotë mbi shpërndarjen e aseteve të fondit. Nuk ka konkurrencë në këtë protokoll, është një bashkëpunim për të arritur qëllimin e BiShares – një iniciativë komunitare plotësisht e vetëqeverisur për të votuar se si, çfarë, ku dhe kur do të krijohen dhe lëshohen të gjitha fondet e BiShares.

Një synim shumë strategjik dhe i rëndësishëm i themeluesve është që të gjithë të kenë të drejta të barabarta blerjeje dhe një qasje transparente për të përmirësuar ndërveprimin me ekosistemin BiShares.

Themeluesit i vendosën synimet e tyre në opsionet më të mëdha dhe më të larmishme të fondeve në të gjitha kategoritë. Me markën profesionale dhe hyrjen e parë në treg, BiShares do të bëhet një emër i njohur në universin e kriptove, duke ofruar një shans për të degjeneruarit dhe jo-monedha për të hyrë në tregun e kriptove në një mënyrë më të sigurt dhe më të larmishme.

Të gjitha mrekullitë e pabesueshme të inxhinierisë janë ndërtuar mbi një themel që do të zgjasë me shekuj. Pas DAO, fondacioni do të ndërtohet nga komuniteti për komunitetin. Zhvilluesit e BiShares do të ofrojnë produkte të drejtuara nga komuniteti që zgjidhin problemin aktual me të cilin përballet komuniteti i kriptove: duke mos qenë në gjendje të përfitojnë plotësisht nga të gjitha projektet e shkëlqyera që po lançohen në BSC ndërsa ende aplikojnë strategji të sigurta dhe të larmishme për të vendosur pluhurin e thatë të kriptove.

Brenda një kohe të arsyeshme pas nisjes fillestare të fondeve të para të BiShares, DAO do të lejojë anëtarët e komunitetit të votojnë për lançimet e ardhshme të fondeve. Ndërsa çdo fond miratohet, ekipi i BiShares do të zbatojë ndërtimin dhe do të financohet nga tarifat e zhvillimit dhe do të shitet. Një fokus vërtet transparent në arritjen e mënyrës më të sigurt të kripto-diversifikimit, ndërsa në të njëjtën kohë i nënshtrohet çdo klase rreziku të zgjedhur nga individi.

Ky projekt së bashku me CRODO do të mund të arrijnë një bashkëpunim të lezetshëm dhe të fluturojnë në Hënë së bashku!

Regjistrohu në rrjetet sociale CRODO.IO

Like this post? Please share to your friends:
No Coin No Future: All About Crypto
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: