Përmbledhje e CRODO.IO – një platformë e re IDO

Sot do t’ju prezantojmë me platformën e re Crodo, e cila ka perspektiva të mëdha!

Çfarë është Crodo?

Crodo.io është një platformë e re e decentralizuar për mbledhjen e fondeve IDO në ekosistemin Cronos.

Crodo bëri bast për mënyrën origjinale të shpërndarjes së monedhave midis të gjithë anëtarëve të grupit me një ndërfaqe të aksesueshme dhe elemente të gamifikimit.

Përfitimet e Crodo
Ekipi i projektit i përqendroi përpjekjet e tij në përmirësimin e përdorshmërisë së sitit IDO, vëmendje e madhe iu kushtua faktorëve UX \ UI.
Në Telegram është zhvilluar një bot chat, i cili është shumë i përshtatshëm për t’u përdorur.
Ky bot u kujton pjesëmarrësve të gjitha ngjarjet e rëndësishme si fillimi i fazës së shëlbimit të tokenit, etj. Me të, nuk do të harroni kurrë të shkoni në sit në kohë!
Crodo përdor teknologjinë më të fundit të Rrjetit të shpërndarjes së përmbajtjes (CDN) dhe mbrojtjen DDOS nëpërmjet CloudFlare.com. Serverët e tij janë të pritur në Kubernetes në serverë virtualë dinamikë në DigitalOcean.com
Sistemi i aksioneve motivon për të ruajtur argumentet
Titujt lëshohen vetëm për kohën kur i mbani argumentet në platformë. Rritja e gradës do t’ju japë bonuse shtesë. Por kur tërhiqni argumentet nga faqja, titulli do të rivendoset në atë fillestar. Ju keni mundësinë të merrni titujt e 6 niveleve – nga fillestari në vrimën e zezë.
Programi i përshtatshëm i ambasadorit Crodo: aftësia për të dërguar detyra të përfunduara, për të gjurmuar statusin e detyrës në internet, për të parë bilancin e pikëve të fituara, një program shoqërues dhe një sistem konkurrues.
Pse Crodo mbështet ekosistemin Cronos?

Ky ekosistem u zgjodh nga projekti Crodo për faktin se zhvillimi i shkëmbimit Crypto.com po fiton vrull dhe po zgjerohet në të gjithë botën.

Tokenomika e projektit Crodo

Për momentin, projekti është në fazën e zhvillimit të komunitetit dhe kërkimit të partnerëve.

Lloji i tokenit: CROD Token në Cronos
Shënues i shenjës: CROD
Oferta totale: 100,000,000 CROD
Kontrata e tokenit (TestNet) dhe kodi i saj burimor: 0x03b7796B662646f6fEfe1e39131390e2478e6036
https://github.com/Crodo-io/Contracts/blob/main/contracts/crodoToken.sol
Kontrata e shpërndarjes (TestNet) dhe kodi i saj burimor: 0xD1B36394377aACc926AF697cB97A2d754831dF94
github.com/Crodo-io/Contracts/blob/main/contracts/distributionContract.sol
Shuma fillestare e argumenteve: 21,100,000 CROD
Kapaciteti fillestar i tregut: 3,798,000 dollarë USD
Çmimi i shitjes së farës: 0,10 USD
Çmimi i shitjes në raund privat: 0,15 USD
Çmimi i shitjes publike: $0,18 USD

Shpërndarja:

Shitjet private dhe publike në tregun Crodo ndahen mes shumë pjesëmarrësve të ndryshëm. Duke bërë këtë, Crodo përpiqet të krijojë shpërndarjen më të barabartë të argumenteve në nisje, ku asnjë njësi e vetme nuk zotëron vëllime të mëdha furnizimi.

Diagrami i Shpërndarjes së Tokenit

5% Seed – 500,000 $ – 0,10 $ për shenjë, argumentet janë plotësisht të kyçur për 2 muaj, 10% shkyçja çdo muajin tjetër
6% shitje private – 900,000 dollarë – 0,15 dollarë për token, i kyçur plotësisht për 3 muaj, 10% shkyçja çdo muajin tjetër
2% shitje publike – 360,000 dollarë – 0,18 dollarë për token, i kyçur plotësisht për 3 muaj, 10% shkyçje çdo muajin tjetër
25% Ekipi – argumentet janë plotësisht të kyçur për 12 muaj, 10% zhbllokohen çdo muajin tjetër
5% këshilltarë – argumentet janë plotësisht të kyçur për 12 muaj, 10% zhbllokohen çdo muajin tjetër
20% Likuiditet – Tokenet janë plotësisht të zhbllokuar
17% Marketing – 5% shkyçje në listim, 5% çdo muaj në vijim. Pjesa e papërdorur e këtyre argumenteve do të digjet.
5% Shpërblim Staking – 5% shkyçje në listim, 5% shkyçje çdo muajin tjetër
10% Programi Ambasador – argumentet mbyllen plotësisht për 2 muaj, 10% zhbllokohen çdo muajin tjetër
5% rezervë e kompanisë – argumentet janë plotësisht të kyçur për 5 muaj, 10% zhbllokohen çdo muajin tjetër. Kërkohet për shpenzime të papritura. Disa nga këto argumente do të digjen.

Orari i zhbllokimit të tokenit
Faza e parë: Programi Ambasador

Përmbushja e detyrave nga ambasadorët, promovimi i projektit në rrjetet sociale, zgjerimi i audiencës, kërkimi i partnerëve të rinj.
Më shumë detaje mund të gjenden në dokumentacionin e projektit.

Faza e dytë: Shitja publike

Shitjet publike do të ndahen midis platformave që mbështesin parashitjen në rrjetin Cronos.
Alokuar 2,000,000 CROD ose 360,000 dollarë me 0,18 dollarë për shenjë.
Shitje publike në platformën Crodo
Numri i argumenteve: 1,000,000 CROD
Për të marrë pjesë, duhet të plotësohen kushte të thjeshta: abonim, pëlqim, tweet, etj.

Faza e tretë: Vendosja e shpërblimeve

Crodo u jep përdoruesve mundësinë për të bllokuar argumentet në sit për fitim në formën e të njëjtave shenja CROD.

Udhërrëfyesi Crodo

Këto ishin faktet më të rëndësishme të njohura për platformën IDO të Crodo. Për momentin, projekti është në fazën e zhvillimit, por falë ekipit të ambasadorëve, ai po merr një vrull të madh dhe po bëhet gjithnjë e më i famshëm!
Ne jemi në pritje të listimit, i cili do të ndodhë në tremujorin e parë të 2022!

Like this post? Please share to your friends:
No Coin No Future: All About Crypto
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: