Dust Ventures dhe CRODO – një partneritet me përfitim reciprok?

Përshëndetje të dashur lexues! Në artikujt e mëparshëm, ne kemi mbuluar tashmë disa partnerë dhe mbështetës kryesorë të platformës CRODO.IO. Përkatësisht Kaizen Finance, Crodex dhe CronaSwap.

Sot do të analizojmë një mbështetës të tillë si Dust Ventures. Partneriteti me Dust Ventures u njoftua në mediat sociale Crodo më 6 mars 2022. Kështu që bëra disa kërkime mbi Dust Ventures dhe ja çfarë zbulova.

Sipas informacioneve zyrtare të publikuara në faqen e internetit dust.ventures, ata investuan 10,000 dollarë në CRODO në skenën Private Round.

Faqja kryesore e faqes thotë “SHAPING THE FUTURE. Ne investojmë në startup të kriptomonedhave dhe projekte premtuese. Ne ofrojmë mbështetje dhe ekspertizë në fazat e hershme.

DUST VENTURES – Ne synojmë të krijojmë një botë më të mirë të mbushur me entuziastë dhe teknologji të kriptove.

Qëllimet tona janë të përshpejtojmë adoptimin masiv të kriptomonedhave dhe të ndihmojmë në zhvillimin e projekteve premtuese.”

Ky fond bën investime të vogla, përgjithësisht deri në 20,000 dollarë secili. Portofoli i tij përfshin projekte të tilla të njohura si Kaizen Finance dhe Pontem Network. Për më tepër, Dust Ventures ka filluar në mënyrë aktive të investojë në platformat e lëshimit, siç dëshmohet nga investimet e saj në Crodo dhe Solcubator (launchpad në blockchain Solana), si dhe Celolaunch (launchpad në platformën Celo).

Siç e kuptoj unë, Dust Ventures zgjedh me kujdes projektet në mënyrë që të investojë një sasi të vogël parash në to. Dhe kjo do të thotë që ju mund t’i besoni projektit.

Like this post? Please share to your friends:
No Coin No Future: All About Crypto
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: