Crodo е нова IDO-страница која ќе започне проекти во екосистемот Cronos. Пријавувањето за проектот е закажано за 1 март 2022 година – не пропуштајте! Во овој момент, проектот…

No Coin No Future: All About Crypto

Денеска ќе ве запознаеме со новата платформа Crodo, која има големи изгледи! Што е Кродо? Crodo.io е нова децентрализирана IDO платформа за собирање средства во екосистемот Cronos. Кродо…

No Coin No Future: All About Crypto