5 главни предности на Crodo.io

Crodo.io, за кој веќе пишувавме претходно, е децентрализирана платформа за лансирање на IDO и работи во екосистемот Cronos. Интересен факт е дека Crodo.io за своја карактеристика избра оригинален начин на дистрибуција на монети меѓу сите членови на базенот со лесно разбирлив и достапен интерфејс, а вклучува и елементи на гејмификација.

Така, ви ги пренесуваме 5-те највпечатливи предности на Crodo.io.

1. Проектниот тим вложи огромен напор за подобрување на употребливоста на страницата, огромно внимание беше посветено на факторите UX\UI. Одете на веб-страницата Crodo.io и видете сами.

2. Развиен chatbot во Telegram, кој е многу лесен за користење. Овој бот ги потсетува учесниците на сите важни настани, како што е почетокот на фазата на откуп на токени итн. Со него, никогаш нема да заборавите да влезете на страницата навреме!

3. Crodo користи најсовремена технологија за Мрежа за испорака на содржина (CDN) и заштита од DDOS преку CloudFlare.com. Неговите сервери се хостирани на динамични виртуелни сервери на DigitalOcean.com.

4. Системот за редење мотивира задржување на токени. Насловите се доделуваат само за времето кога ги чувате токените на страницата. Зголемувањето на вашиот ранг ќе ви даде дополнителни бонуси. Меѓутоа, кога ќе ги повлечете токените од областа за поставување, рангот ќе се ресетира на почетниот ранг. Имате можност да добиете рангови од 6 нивоа – од основно до црна дупка.

5. Практична програма за амбасадори на Кродо: амбасадорите имаат можност да испраќаат завршени задачи, да го следат статусот на задачата преку Интернет, да го гледаат билансот на заработените поени, постои придружна програма и систем за натпреварување.

Like this post? Please share to your friends:
No Coin No Future: All About Crypto
Напишете коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: