Здраво драги читатели! Во претходните статии, веќе опфативме неколку примарни партнери и поддржувачи на платформата CRODO.IO. Имено, Kaizen Finance, Crodex и CronaSwap. Денес ќе анализираме таков поддржувач како…

No Coin No Future: All About Crypto

Crodo.io, за кој веќе пишувавме претходно, е децентрализирана платформа за лансирање на IDO и работи во екосистемот Cronos. Интересен факт е дека Crodo.io за своја карактеристика избра оригинален…

No Coin No Future: All About Crypto

Crodo е нова IDO-страница која ќе започне проекти во екосистемот Cronos. Пријавувањето за проектот е закажано за 1 март 2022 година – не пропуштајте! Во овој момент, проектот…

No Coin No Future: All About Crypto

Денеска ќе ве запознаеме со новата платформа Crodo, која има големи изгледи! Што е Кродо? Crodo.io е нова децентрализирана IDO платформа за собирање средства во екосистемот Cronos. Кродо…

No Coin No Future: All About Crypto